top of page
Ontwerp zonder titel.png

Pssst! Wil jij weten hoe jij je huis snel kan verkopen!

Dan heb je Raw vastgoedstyling nodig! Samen zorgen wij er voor dat we je woning op een professionele en creatieve manier presenteren, zodat je huis sneller en voor een hogere prijs wordt verkocht. 
In deze blog stel ik me graag aan je voor: ik ben Caroline van Haften en dit is Raw Vastgoedstyling, jouw partner in het verkoopklaar maken van je huis of die van een dierbare. Heb je geen idee waar te beginnen of heb je geen tijd vanwege een hectisch leven. Ik neem alles uit je handen, stem af en zorg voor een vlotte verkoop. Van het stylen, fotograferen, contact met de makelaar, tot aan de verkoop van het huis begeleid ik je in het hele traject.

Mijn missie is eenvoudig maar krachtig: ik streef ernaar om de verkoop van jouw huis zo soepel mogelijk te laten verlopen, met de focus op snelheid en het maximaliseren van de verkoopwaarde. Mijn jarenlange ervaring als leidinggevende in de psychiatrie heeft mijn vermogen om te luisteren, door te vragen en empathie te tonen versterkt. Dit stelt mij in staat om niet alleen je huis fysiek te stylen en vast te leggen, maar ook om de soms emotionele reis van de verkoop te begrijpen. Ik ontzorg jou in het gehele traject.

Wat maakt Raw vastgoedstyling anders?
Het antwoord is simpel: mijn persoonlijke betrokkenheid, mijn creatieve visie en mijn passie voor detail. Als verkoopstylist ben ik meer dan alleen iemand die wat meubels herschikt. Mijn doel is om een verhaal te vertellen met elk huis dat ik aanpak.
Een Creatief Brein: Mijn hoofd zit vol creatieve ideeën. Net anders dan de rest. Bij mij krijg je wat jouw huis nodig heeft. 
Een Vreemd Oog voor Detail: Ik zie de schoonheid in chaos. De kleine nuances, de verborgen hoekjes – ze maken een wereld van verschil.
Dus waarom zou je voor Raw Vastgoedstyling kiezen? Omdat ik niet alleen jouw huis verkoopklaar maak, maar ook een verhaal vertel. Een verhaal dat begint met karakter, lef en vindingrijkheid. Geen schapenvachtjes, maar wel een huis dat opvalt bij Funda.

Waarom is een vastgoedstylist de oplossing in de hedendaagse huizenmarkt? 
Omdat de eerste indruk telt! De meeste kopers beginnen hun zoektocht naar een huis op internet. Daarom is het belangrijk dat je huis opvalt tussen de  andere woningen die te koop staan. Met professionele foto’s en een aantrekkelijke presentatie van je huis trek je meer kijkers aan, die vervolgens sneller overtuigd raken om een bod te doen. Uit onderzoek blijkt dat een goed gestileerd en gefotografeerd huis niet alleen de verkoop versnelt, maar ook de verkoopwaarde verhoogt
Dus, wil je je huis snel en voor de beste prijs verkopen? Neem dan contact met me op voor een gratis kennismaking. Ik help je graag om je huis te laten schitteren en je verkoopproces te versoepelen. Ik ben Caroline en dit is Raw vastgoedstyling. 

Pssst! Wil jij weten hoe jij je huis snel kan verkopen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

GRATIS KENNISMAKING

bottom of page