top of page
Ontwerp zonder titel.png

Wil jij opvallen bij Funda, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Het antwoord is: door het karakter van je woning te vinden en te laten zien. In deze blog leg ik je uit wat ik bedoel met het karakter van een woning, hoe je het kunt ontdekken en hoe je het kunt gebruiken om je woning optimaal te presenteren op funda.

Wat is het karakter van een woning?

Elke woning heeft een eigen karakter, een eigen sfeer, een eigen persoonlijkheid. Het karakter van een woning wordt bepaald door verschillende factoren, zoals de bouwstijl, de indeling, de materialen, de kleuren, de verlichting, de meubels en de accessoires. Het karakter van een woning is niet hetzelfde als de smaak of de stijl van de bewoners. Het is iets wat in de woning zelf zit, iets wat de woning uniek en bijzonder maakt.
Het karakter van een woning is belangrijk, omdat het de emotionele waarde van de woning verhoogt. 

Mensen kopen geen stenen, maar een gevoel!

Ze willen zich verbonden voelen met de woning, zich erin kunnen herkennen, zich erin kunnen projecteren. Het karakter van een woning spreekt de kijker aan, prikkelt de fantasie, wekt verlangen op. Het karakter van een woning maakt het verschil tussen een huis en een thuis.

Hoe vind je het karakter van je woning?

Het vinden van het karakter van je woning is niet altijd makkelijk. Soms is het heel duidelijk, soms is het heel subtiel. Het kan ook zijn dat je het karakter van je woning niet meer ziet, omdat je er al zo lang woont en eraan gewend bent geraakt. Daarom is het verstandig om een vastgoedstylist in te schakelen, die met een frisse en objectieve blik naar je woning kan kijken en het karakter ervan kan blootleggen.
Een vastgoedstylist is iemand die beroepsmatig woningen verkoopklaar maakt door ze te restylen. Een vastgoedstylist heeft verstand van vastgoedmarketing, het stylen van woningen en online presentaties van woningen voor de verkoop. Een vastgoedstylist helpt je om het karakter van je woning te vinden door je de volgende vragen te stellen:

Wat is de bouwstijl van je woning? Is het een klassiek herenhuis, een moderne loft, een landelijke boerderij, een stoere fabriek, een speelse split-level, een statige villa, een gezellige eengezinswoning, een hip appartement. Wie zou hier willen wonen, wat is je doelgroep, wat zijn de kenmerken van je woning, wat zijn de sterke punten. 
Door deze vragen te beantwoorden, kun je het karakter van je woning ontdekken en omschrijven. Het kan zijn dat je woning één duidelijk karakter heeft, of dat je woning meerdere karakters heeft. Het kan ook zijn dat je woning een mix is van verschillende karakters, of dat je woning een eigen karakter heeft dat niet in een hokje past. Het maakt niet uit, zolang je maar eerlijk en authentiek bent over het karakter van je woning.

Hoe laat je het karakter van je woning zien op funda?

Als je het karakter van je woning hebt gevonden, wil je het natuurlijk ook laten zien aan de potentiële kopers op funda. Hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat jouw woning opvalt tussen al het andere aanbod op funda? Hoe zorg je ervoor dat jouw woning de aandacht trekt van de juiste kopers, die op zoek zijn naar een woning met hetzelfde karakter als jouw woning?  Hoe zorg je ervoor dat jouw woning een blijvende indruk maakt op funda, zodat de kijkers jouw woning niet meer vergeten en een bod uitbrengen? 

Wat is de meerwaarde van Raw Vastgoedstyling & Fotografie

Met mij als jouw partner in de jungle van Funda en snelle makelaars ben je verzekerd van succes! Ik weet als geen ander wat nodig is om jouw woning optimaal te presenteren.  Door 
Ik maak je woning aantrekkelijker voor de verkoop. Als vastgoedstylist kan het karakter van je woning laten zien, de ruimte optimaliseren, de sfeer verbeteren en de doelgroep aanspreken. Dit kan leiden tot een hogere verkoopprijs, een snellere verkoopperiode en een betere onderhandelingspositie. Over het algemeen kun je rekenen op een waardevermeerdering van 5 tot 10 procent van je woning na het toepassen van vastgoedstyling.

Dat betekent dat je de investering in een vastgoedstylist meestal ruimschoots terugverdient. En zijn mijn diensten ook nog eens op te voeren bij je belastingaangifte, net als notaris en makelaarskosten. 

Dus waar wacht je nog op?! 

Wil jij opvallen bij Funda, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

GRATIS KENNISMAKING

bottom of page